Aankoopmakelaar & Bouwkundige


Heb je een woning op het oog? Dan is het verstandig je eigen NVM Aankoopmakelaar in te schakelen? Tjerk Dijkstra Makelaardij begeleidt je in het gehele aankoopproces en fungeert als professioneel adviesorgaan. Naast NVM makelaar is Tjerk Dijkstra tevens bouwkundige. Een specialisme die bij het kopen van een woning voor u duidelijk meerwaarde heeft.

De stap die je gaat zetten neem je namelijk niet dagelijks, maar wij wel! Ons kantoor is op de hoogte van alle transactiegegevens. Samen met onze (meer dan 20) jarenlange ervaring in de regio zorgen wij voor een gedegen onafhankelijk advies en zorgen we voor het optimale resultaat. Hierbij gaan wij zeer kritisch te werk om zo jouw belangen optimaal te behartigen.
Tjerk Dijkstra kan als bouwkundige u een goed beeld geven van de bouwkundige conditie van de woning of van eventuele verbouwmogelijkheden.

Tjerk Dijkstra Makelaardij is lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen), hetgeen voor jou extra kwaliteit, betrouwbaarheid en zekerheid garandeert. Wij prijzen onszelf erg gelukkig met tevreden klanten. Onze opdrachtgevers beoordelen ons kantoor gemiddeld met een mooie 8,3 voor de aankoopbegeleiding!Wat doet Tjerk Dijkstra Makelaardij allemaal voor jou bij de aankoop van je droomwoning?
 
1. Bezichtigen
Wij inspecteren de woning samen met jou en noteren alle relevante gegevens.
Er wordt een waardebepaling verricht waarbij het kadaster wordt geraadpleegd, alsmede de NVM database en overige informatiebronnen. Na afloop van de bezichtiging worden de bevindingen met u besproken. Daarbij wordt eveneens gekeken naar de bouwkundige aspecten, gebreken, mogelijkheden en kosten. Diverse tips over wat u verder moet weten bijvoorbeeld met betrekking tot: aansprakelijkheid, onderhandelen en bieden, ontbindende voorwaarden, drie dagen bedenktijd, moment van overdracht, overbruggingskrediet, de koopovereenkomst en het proces na de koop. Vervolgens wordt de waarde en onderhandelingsstrategie besproken. En natuurlijk zullen wij al de uw vragen heeft trachten te beantwoorden.

2. Onderhandelen 
Voorafgaande aan de onderhandeling maken wij voor, tijdens en na de bezichtiging duidelijke afspraken met de verkopende makelaar voor het verstrekken van een optie.
Wij voeren in nauw overleg met jou een zakelijke prijsonderhandeling
Bij een onderhandeling is het belangrijk dat alle aspecten ter sprake komen en niets over het hoofd wordt gezien. Punctueel afspraken maken met de verkopende makelaar over alle details in de koopakte is een must.
Tjerk Dijkstra Makelaardij is niet emotioneel betrokken bij de woning en weet precies welke onderhandelingsstrategie er gevoerd moet worden.

3. Afhandeling
Wij controleren de inhoud van de koopakte.
Wij controleren de stukken van de notaris (akte van levering).
Wij begeleiden je bij de inspectie van de woning voorafgaande aan de overdracht.

4. Kosten
Voor de bovenstaande "full service" aankoopbegeleiding rekenen wij € 995,- incl. btw. Onze aankoopbemiddeling is op basis van “no cure, no pay”

Maar............ Onze dienstverlening kan nog goedkoper!
Koop je daarnaast ook een nieuwe keuken bij Accénto Keuken Design uit Damwâld voor in je nieuwe woning, dan krijg je 50% korting op onze aankoopbemiddeling!

Meer weten? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. 

Woning van de maand