logo122008.png
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com
Welkom arrow Diensten
Aankoop | verkoop | taxaties | bouwkundig advies

Tjerk Dijkstra Makelaardij is sinds 1996 een actief NVM-makelaarskantoor in Noordoost Friesland.Het Waddengebied en het Lauwersmeergebied is bekend terrein voor ons. Wij zijn dagelijks bezig met de woonwensen van onze klanten. In Friesland hebben wij een grote hoeveelheid expertise en ervaring opgebouwd om u te ondersteunen bij aankoop, verkoop of verhuur van uw (recreatie) woning of bedrijfspand en verzorgen wij taxaties en bouwkundige adviezen.

Bij de verkoop van uw woning komt meer kijken dan alleen de woning op Funda.nl plaatsen en een bord in de tuin zetten. Bemiddelen bij de verkoop van een woning is een heel proces van allerlei activiteiten die professioneel en met grote zorg moeten worden uitgevoerd. 

Tjerk Dijkstra Makelaardij is een vast en betrouwbaar aanspreekpunt die al uw belangen behartigt bij de verkoop van uw woning, voor u een goede transactie tot stand brengt en de volledige afwikkeling tot en met de notaris voor u verzorgt  Dit is voor ons een belangrijk streven “een tevreden klant”, ook voor eventuele problemen achteraf kunt u bij ons terecht.

 

Wilt u een belangrijke verkoop beslissing nemen? 

Vaak is het onbekend voor de klant wat een makelaar zoal doet bij de verkoop van een woning. Graag informeren wij u vrijblijvend over de werkwijze van ons kantoor bij verkoop van uw huis. Dankzij ons uitgebreide verkooppakket komt u als verkoper niet snel voor onaangename verrassingen te staan. 

Bent u op zoek naar een  “full service”  kantoor die al uw belangen op een deskundige en integere wijze behandelt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Maak eens een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.
 
 
De koffie staat voor u klaar.
 
U bent van harte welkom op ons kantoor aan de Nijewei 2 te Damwâld.

 

Woning in beeld

DAMWALD
 hoeksterloane 9  Damwald
 € 169.000.- k.k.
 

Wij zijn aangesloten bij taxateursunie.
Klik hier

 om uw taxatie aan te vragen.

 
Free Joomla Templates by JoomlaShine.com