Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
It Fintsje 7 in Raard 9155 AS

It Fintsje 7

9155 AS Raard
Geveild

Omschrijving

Deze woning zal worden geveild maar tot 28 november is er de mogelijkheid voor onderhandse biedingen. Wilt u een bieding gaan uitbrengen op deze woning dan kunt u met ons kantoor contact opnemen.

Omschrijving:

Aan de rand van het dorp gelegen hoekwoning uit een rij van drie met aan de voor- en zijkant vrij uitzicht over de landerijen. De woning beschikt over een...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1982 Woonoppervlakte 90 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Deze woning zal worden geveild maar tot 28 november is er de mogelijkheid voor onderhandse biedingen. Wilt u een bieding gaan uitbrengen op deze woning dan kunt u met ons kantoor contact opnemen.

Omschrijving:

Aan de rand van het dorp gelegen hoekwoning uit een rij van drie met aan de voor- en zijkant vrij uitzicht over de landerijen. De woning beschikt over een aangebouwde stenen berging en is gelegen op een ruime kavel van 325 m² eigen grond.

Indeling :

Begane grond: entree/ hal; meterkast; toilet; trapopgang; Z-vormige woonkamer met half open keuken; berging. 1e Verdieping: overloop, drietal slaapkamers, badkamer met douche en wastafel. 2e Verdieping: zolder.


Bouwkundige aspecten:

De woning is traditioneel gebouwd (1982) met geïsoleerde spouwmuren welke zijn voorzien van houten kozijnen met deels isolatieglas. De begane grondvloer en de verdiepingsvoer is uitgevoerd in beton en de woning heeft een geïsoleerd hellend dak welke met pannen is gedekt. Het geheel wordt verwarmd middels centrale verwarming met een cv-installatie uit 2004 (AWB Thermomaster HR) gecombineerd met de warm water voorziening


Veiling:

Executieveiling (hypotheek) bij de Noordelijke Vastgoedveiling te Drachten d.d. 13 december 2017, ten overstaan van CMS Derks Star Busmann in Amsterdam in collegiale samenwerking met Trip Advocaten & Notarissen uit Groningen

Van de koper wordt verwacht dat hij zelf onderzoek instelt naar de feitelijke en juridische eigenschappen van het verkochte, dan wel dat hij, als hij dit onderzoek achterwege laat of gelaten heeft, hij welbewust de daaraan verbonden risico’s aanvaardt zonder enig voorbehoud of enige aanspraak jegens de Verkoper of de notaris.

Om een goed beeld van (de staat van) het registergoed te krijgen wordt u uitdrukkelijk geadviseerd om het registergoed te bezichtigen. Er is een mogelijkheid het aangebodene te bezichtigen op zaterdag 9 december 2017, ‘s middags van 13.00u tot 14.00u. Heeft u verder nog vragen neem dan gerust contact op met ons kantoor.

De koper aanvaardt niet alleen de in de bijzondere voorwaarden vermelde aan het verkochte verbonden erfdienstbaarheden, buurwegen en/of kwalitatieve verplichtingen, maar ook die, welke niet vermeld zouden zijn in de bijzondere veilingvoorwaarden en (achteraf) wel blijken te bestaan.

Koper aanvaardt zonder voorbehoud dat de verkoper en de notaris zich bij hun onderzoek naar de hiervoor bedoelde lasten en beperkingen beperken tot hetgeen voorkomt in de laatste titel van aankomst en hetgeen zij feitelijk uit andere bronnen van het verkochte weten met betrekking tot deze lasten en beperkingen.

Let op! Het is mogelijk dat gedurende het veilingtraject nadere informatie beschikbaar komt. Houdt u de veilingsite in de gaten voor mogelijke wijziging of aanvulling van de beschikbare informatie.

Voor nadere informatie aangaande het registergoed wordt ondermeer verwezen naar:
1. ruimtelijkeplannen.nl/
2. bodemloket.nl/kaart/

Eveneens wordt verwezen naar de website van de gemeente (o.a. met betrekking tot de gemeentelijke regelgeving aangaande bestemming en huisvesting). Mocht u de door u gezochte informatie niet kunnen vinden, neemt u dan contact met de gemeente op.


Bezichtiging:

Er is een mogelijkheid het aangebodene te bezichtigen op zaterdag 9 december 2017, ‘s middags van 13.00u tot 14.00u. Heeft u verder nog vragen neem dan gerust contact op met ons kantoor.


Veiling is een ander woord voor openbare verkoop. De plaats en tijd zijn vooraf bepaald, en ook de voorwaarden die bij de koop gelden. Alleen de prijs moet nog tot stand komen. Een veiling is een methode van verkoop die daardoor veel regels kent. Wij adviseren u vooraf, bijvoorbeeld bij uw makelaar of notaris, informatie over de procedure c.q. de gang van zaken op een (executie) veiling in te winnen.
Overdracht Status Geveild/Verkocht bij inschrijving Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Hoekwoning Kwaliteit woning Eenvoudig Bouwjaar 1982 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en vrij uitzicht Indeling Woonoppervlakte 90 m² Perceeloppervlakte 325 m² Inhoud 300 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel AWB combiketel Bouwjaar C.V.-Ketel 2004 Warmwater C.V.-Ketel Isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas Combiketel Ja Brandstof Gas Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin, zijtuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 100 m² (10.0 m bij 10.0 m) Ligging hoofdtuin West Achterom Ja Kwaliteit tuin Verwaarloosd Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Redelijk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen TV-Kabel Ja Kadaster: F 783 Holwerd Oppervlakte 325 m²
Route van naar It Fintsje 7, 9155 AS Raard

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.